Kundtjänst

 

Hur fungerar Digideal?

Digideal erbjuder dagliga deals som går att köpa under en kort tidsbegränsad period. Genom att nå ett stort antal kunder som är giltigt i endast några få dagar kan vi erbjuda rabatter som annars inte hade varit möjliga att få som enskild konsument.
    

Hur lång tid har jag på mig för att köpa en deal?

Alla deals är vanligtvis tillgängliga under en vecka. Under ”Köp”-knappen kan du se hur lång tid det är kvar tills dealen stängs. Våra deals har ett maxtak som vi får sälja och kan därför säljas slut när som helst.
    

Är det säkert att handla på Digideal?

Ja det är säkert att handla på Digideal. Digideal hanterar inga kortuppgifter utan det sköts av PCI-certifierade Klarna, marknadsledande inom säkra betalningar. Samtliga transaktioner hos Klarna är krypterade med högsta möjliga säkerhet och Digideal ser aldrig köparens kortuppgifter.
    
Digideal hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL) samt GDPR och lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part utöver leveransinformation till säljaren vid ett köp. Du kan läsa mer i vår Sekretesspolicy.
    

Kostar det att bli medlem?

Nej, det kostar ingenting att bli medlem hos oss. Allt du behöver göra är att registrera dig för våra nyhetsbrev så kan du handla när du hittar en deal du tycker är bra. Klicka här för att ta del av våra dagliga erbjudanden och se till att du inte missar en bra deal.
    

Vad gör jag om jag har fler frågor?

Om du inte hittar svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@digidealgroup.se så hjälper vi dig gärna.
    

Kontakta oss

Du kan maila oss på kundtjanst@digidealgroup.se eller ringa oss på telefonnummer 08-333 888.