Uppvärmningsbar shiatsu massagekudde med roterande huvuden. Erbjuder en avslappnande massage och slappnar av alla delar av kroppen (nacke, rygg, ben). Ord. pris 1099 kr, ditt pris 399 kr

Shiatsu massagekudde på Digdeal.se
Dealens pris
- - -
Slutsåld
Dealen har slutat
- - -
Antal köpta
- - -

HAR DU FRÅGOR

Maila kundtjanst@digidealgroup.se eller ring oss på 08-33 38 88

Det här får du

  • Shiatsu massagekudde med roterande massagehuvuden
  • Snygg och lättmanövrerad 
  • Få massage vart du vill när du vill
  • Perfekt i soffan, sängen och i bilen på väg till jobbet

 Det finstilta

  • Leveranstid: ca 1-2 veckor.
  • Frakt: 49 kr
  • Vid frågor: ring eller maila till vår kundtjänst
  • Ditt paket levereras till ett postombud nära dig och ligger kvar i 14 dagar. Om du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket i tid, var god kontakta oss. 

Om dealen

Med dagens deal får du en massagekudde som är utrustad med 2 huvuden med 8 bollar vardera. Den erbjuder en avslappnande massage och slappnar av alla delar av kroppen (nacke, rygg, ben). Enheten är tillverkad av högkvalitativt syntetiskt läder och andningsbart meshtyg, vilket gör massagen ännu bekvämare. Kudden har även kraftfulla infraröda lampor som kan ge en varm känsla och förstärka massageeffekten. Den är idealisk för mensvärk och muskelspänningar. Det förbättrar elasticiteten i senorna, förbättrar blodcirkulationen och det allmänna fysiska och mentala tillståndet. Den är perfekt vid åderbråck, kramper eller en tung känsla i benen.


Kudden är extremt lätt att transportera, du kan enkelt ta den med dig på resa eller till jobbet. Den har en speciell kardborrstängning med vilken dynan kan fästas på sitsen. Den kan användas som ett nackstöd för massage. Dessutom har den två uttag, vilket resulterar i två strömförsörjningsalternativ: ett lättare uttag och ett normalt nätaggregat. Varan levereras i svart och grått.

 

I samband med köp väljer du färg

Svart 

 

Svart/grå

 

 

 

Ordinarie pris kontrollerades den 16/1 2023. Priser inklusive moms

 

Dealen säjs av 

Wedoitbetter

DK42900338

Pågående deals