Yantra akupressur tofflor och kit. Designad enligt principerna för traditionell kinesisk medicin. Avslappnande effekt, stress och ångest minskar. Ord. pris 399 kr, ditt pris 169 kr

Yantra akupressur tofflor och kit på Digdeal.se
Dealens pris
- - -
Slutsåld
Dealen har slutat
- - -
Antal köpta
- - -

HAR DU FRÅGOR

Maila kundtjanst@digidealgroup.se

eller ring 08-333 888 (vardagar 9-12)

Det här får du

 • Yantra akupressur tofflor och kit
 • Designad för att stimulera akupressurpunkterna på fötterna
 • Tillverkad av miljövänligt EVA-material
 • Antisladdbehandlad
 • Superlätt, väger endast 85g
 • Lätt att ta med på resan
 • Vändbar för att ge dig olika massageupplevelser
 • Välj mellan två storlekar; 38-41 eller 41-45

Det finstilta

 • Leveranstid: ca 1-2 veckor. Leverans sker innan jul
 • Frakt: 29 kr
 • Vid frågor: ring eller maila till vår kundtjänst

Om dealen

Dagens deal ger dig ett Yantra akupressur tofflor och Yantra akupressur kit, som innehåller en kudde, bälte och två ringar. 


Yantra Twin flex är designad enligt principerna för traditionell kinesisk medicin. När fötterna stimuleras fysiskt skickas impulser till hjärnan. Detta sätter igång processer i kroppen som kan leda till självläkning, förbättrad cirkulation m.m. Inte minst kan stimuleringen ha en avslappnande effekt. Stress och ångest minskar. Toffeln är fjärilsformad och vändbar. Du väljer själv om du vill intensivbehandla foten med det upphöjda akupressurmönstret, eller om du vill ge dina fötter känslan av att gå på mjuka kullerstenar. När fötterna stimuleras fysiskt skickas impulser till hjärnan. Detta sätter igång processer i kroppen som kan leda till självläkning, förbättrad cirkulation m.m. Inte minst stimuleringen verkar avslappnande. Stress och ångest minskar. Yantra Twin Flex kan användas varje dag, de är gjorda av miljövänligt EVA-material, superlätta, de väger endast 85 gram.

Setet innehåller en akupressurkudde (för huvud/hals/kropp), akupressurbälten (för armar/ben/kropp) och akupressurringar (för fingrar). De olika komponenterna i satsen är översållad med giftfri ABS-plast akupressurspetsar. Även om dessa spikar känns skarpa i början, ger de efter några minuters användning vika för en stickande känsla. Detta indikerar att blodet cirkulerar, vilket leder till bättre tillförsel av näringsämnen och frisättning av endorfiner och oxytocin, även kända som "må-bra-hormonerna". Inom några minuter utlöser detta förbättrade blodflöde en djup känsla av avslappning.


Yantra-bältet, som kan användas helt eller med dragkedja för att delas på mitten, är ett verktyg som gör det lätt att komma åt de mest svåråtkomliga kroppsdelarna. Yantra-kudden är uppblåsbar och utformad för att anpassa sig till det område som kräver stimulering, vare sig det är halsen eller något annat område på kroppen. Slutligen ger Yantra-ringen akupressur för trötta och/eller stela fingrar. Ringen hjälper till att uppnå varma, sköna fingrar och lindra tillfällig smärta i lederna. Akupressurkudden använder tryckpunkter för att lindra stress och smärta i små, böjda områden på kroppen. Den är baserad på akupressur - vilket är akupunktur utan nålar - som använts i århundraden för att hantera smärta. Denna akupressurkudde är perfekt för små utrymmen som dina fötter, nacke, ländrygg, knän och mer. På bara 20 minuter om dagen kan du känna mindre smärta, sova bättre, minska stress och ta bort gifter från din kropp. Efter din behandling känner du nästan att du har en runner's high.I samband med köp väljer du modell/färg

Grön 38-41

Rosa 38-41

Röd 38-41

Vit 41-45

Svart 41-45

 

 

 

Ordinarie pris kontrollerades den 5/12 2022. Priser inklusive moms.

 

Dealen säljs av

JJ import
DK35260641

Pågående deals