Ryggsäck från Longchamp, plånbok från Mulberry eller en väska från Mulberry. Ord. pris 999 kr, ditt pris från 499 kr 

Longchamp och mulberry accessoarer på Digdeal.se
Dealens pris
- - -
Slutsåld
Dealen har slutat
- - -
Antal köpta
- - -

HAR DU FRÅGOR

Ring 08-333 888 
eller maila kundtjanst@digidealgroup.se

Det här får du

  • Ryggsäck från Longchamp, plånbok eller väska från Mulberry 
  • Välkända varumärken
  • Unna dig eller den du älskar något riktigt fint

Det finstilta

  • Leveranstid är ca 2-4 veckor. Vi kan inte garantera leverans innan jul.
  • Frakt: 49 kr för Longchamp ryggsäcken och fri frakt för plånbok och väska från Mulberry
  • Vid frågor: ring eller maila till vår kundtjänst

Om dealen

Med dagens deal får du en ryggsäck från Longchamp, plånbok från Mulberry eller en väska från Mulberry. Tidlös design och hög kvalitet genomsyrar väskor och accessoarer både från Longchamp och Mulberry. Unna dig eller den du älskar något extra fint från de välkända varumärkena. 

 

Modell 1: Ryggsäck från Longchamp 

 

Denna miniryggsäck är känd för sina rena linjer och ultralätta material. Mjuk och vikbar med justerbara remmar, detta tillbehör är ett exempel på verkligt modern design. Longchamp hämtade sin inspiration från origami när han skapade LE PLIAGE, en lätt, hopfällbar väska som sedan dess har blivit ett kultobjekt över hela världen. Här har varumärket uppdaterat sin emblematiska LE PLIAGE-linje med en samlarversion i en kollegial och avslappnad anda. Nylonduken är dekorerad med ryskt läder i ton i ton och har en broderad Longchamp-häst som signatur. Den ultimata PLIAGE CLUB-detaljen: dess färgade tryckknapp som matchar broderiet och färgerna på dess kanter, vilket accentuerar kontrasteffekten. 

 

Modell 2: Plånbok från Mulberry 

En klassisk kortplånbok med nya folierade logotyper och smarta läderalternativ. Denna klassiska plånbok med dragkedja har två fack, åtta kreditkortsfack och fickor för sedlar.

Modell 3: Väska från Mulberry

 

"Small Darley Satchel" kombinerar ryttarvibbar med retro miniväska, för en charmig och praktisk väska som är perfekt för dagligt bruk. Den är färdig med det ikoniska Postman's Lock och har en avtagbar axelrem för en enkel kvällsomvandling till clutch. 

 

Mulberry grundade 1971 i England, och har sedan dess tagit världen med storm med sitt brittiska hantverk av exklusiva läderprodukter. Tidlös design och hög kvalitet genomsyrar utbudet som består av handväskor, accessoarer och resväskor för både kvinnor och män.

 

Ordinarie pris kontrollerades den 29/11 2021. Priser inklusive moms.

Dealen säljs av

Brand Logic

Pågående deals